Od prvého kontaktu až po deal

//Od prvého kontaktu až po deal
Od prvého kontaktu až po deal2016-02-23T12:24:24+00:00

[vc_row][vc_column width=“1/1″][ultimate_spacer height=“40″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=“1/4″][vc_team_member team_member=“489″][/vc_column][vc_column width=“3/4″][vc_column_text]

Od prvého kontaktu až po deal

Poznáte to, máte cool produkt, službu ale neviete sa predať. reálne know-how a konkrétne príklady z praxe, ktoré vám pomôžu zvýšiť úspešnosť predaja pri oslovovaní klientov cez telefón a mail. NO bulšit content.

O rečníkovi

Zaujímavým míľnikom v jeho profesijnom živote sa stal jún 2011, kedy začal pracovať pre štátnu organizáciu IUVENTA ako externý školiteľ národného programu KOMPRAX. Preškolil viac ako 150 mladých ľudí. Od apríla 2012 sa stal koučom a externým konzultantom projektov Mládež v akcii. Bol účastníkom a lídrom viacerých medzinárodných projektov napr. v Poľsku, Belgicku, Taliansku a i., zameraných na oblasť budovania tzv. „soft skills“ organizácií tretieho sektora.

V roku 2013 sa začal naplno venovať rozvíjaniu svojho obchodného talentu v online biznise. Stal sa výhradným veľkoobchodným zástupcom slovenskej značky obuvi Novesta pre Slovenskú republiku. Výraznú stopu zanechal v internetovom obchode topanky.sk ako produktový manažér a dealmaker. Od januára 2014 spolupracuje na ambicióznom slovenskom start-upe BESTERON – modernej online platobnej metóde. Vďaka tomu sa dokonale orientuje v problematike a trendoch online platieb a rád robí v tomto segmente osvetu. Koncom roka 2014 založil firmu Shop Support s.r.o., ktorá sa špecializuje na komplexné outsourcingové služby pre malé a stredné eshopy, od balenia balíkov až po komunikáciu so zákazníkmi.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]