Keď vás práca baví alebo ako zdravo skombinovať prácu s koníčkom

//Keď vás práca baví alebo ako zdravo skombinovať prácu s koníčkom
Keď vás práca baví alebo ako zdravo skombinovať prácu s koníčkom2016-02-23T12:24:24+00:00

[vc_row][vc_column width=“1/1″][ultimate_spacer height=“40″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=“1/4″][vc_team_member team_member=“493″][/vc_column][vc_column width=“3/4″][vc_column_text]

Keď vás práca baví alebo ako zdravo skombinovať prácu s koníčkom

Prednáška by mala účastníkom ukázať rôzne alternatívy, ako je možné kombinovať prácu s vlastným koníčkom a nájsť tak rovnováhu a radosť v každodennom živote. Sám prednášajúci si prešiel vlastnou profesijnou cestou, na ktorej konci sa rozhodol postupne vymeniť dobre platenú full-time top manažérsku pozíciu za menej platenú part-time prácu, aby popri nej mohol rozbehnúť vlastný hudobný projekt.
Svoje skúsenosti, ale aj pozorovanie iných, veľa krát neúspešných pokusov rovesníkov o niečo podobné ho inšpirovali k definovaniu viacerých predpokladov a princípov, ktorých by sa mali ľudia pridržiavať, ak chcú nájsť v živote rovnováhu medzi prácou a koníčkom. Dôležitá časť prednášky bude tiež venovaná alternatíve, v ktorej sa z koníčka postupne stáva hlavný zdroj príjmov a práca s vlastným hobby tak splynú do jedného vzrušujúceho celku.

O rečníkovi

Michael Hopes is my first solo project, where I am not only the investor and manager, but also musician and songwriter. Michael wants to make an impact on the today´s world through his music as well as education activities. Michael´s key mission is to show people, there are other ways to follow and better options to choose in their daily lives, careers, businesses and communities.

I heartily invite you to join me and my team on our journey for start-up of an unusual music project. Become part of our story – as always, there are many ways, how you can do so…

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]