MojAndroid.sk príbeh: v USA vznikajú firmy v garáži, my sme začali Pod kanálom

//MojAndroid.sk príbeh: v USA vznikajú firmy v garáži, my sme začali Pod kanálom
MojAndroid.sk príbeh: v USA vznikajú firmy v garáži, my sme začali Pod kanálom2016-02-23T12:23:15+00:00

[vc_row][vc_column width=“1/1″][ultimate_spacer height=“40″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=“1/4″][vc_team_member team_member=“246″][/vc_column][vc_column width=“3/4″][vc_column_text]

MojAndroid.sk príbeh: v USA vznikajú firmy v garáži, my sme začali Pod kanálom

Toto je príbeh, ktorý začal v ďalekom Nórsku. V čase, keď som ako študent Molde University College rozmýšlal o svojich plánoch a budúcnosti.
Nórsko je nádherná a bohatá krajina. Otázka teda znela, ostať tu alebo sa vrátiť na Slovensko a pokúsiť sa začať od seba meniť Slovensko k lepšiemu? Po 20-mesiacoch som sa začal venovať projektu mojandroid.sk na full time.

O rečníkovi

Michal vyštudoval Fakultu Riadenie a Informatiky v Žiline, titul MSc. získal na Molde University College v Nórsku. Svoju kariéru začínal ešte počas štúdia na call centre u mobilného operátora, po skončení štúdia sa ocitol na oddelení vývoja produktov a služieb v spoločnosti T-Mobile. Ďalšie tri roky pracoval na marketingovom oddelení IT firiem Anasoft a PosAm. Po 20 mesiacoch od spustenia stránky MojAndroid.sk odišiel z pozície Marketingového riaditeľa a venuje sa svojmu projektu naplno. Je organizátorom stretnutí Android Roadshow a súťaží Android Roka a Android Code na Slovensku. Časť aktivít sa organizuje už aj v susedných Čechách. Vo voľnom čase hrá ľadový hokej a futbal.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]