Know-how advokáta pri kúpe a predaji bytu

//Know-how advokáta pri kúpe a predaji bytu
Know-how advokáta pri kúpe a predaji bytu2016-02-23T12:23:15+00:00

[vc_row][vc_column width=“1/1″][ultimate_spacer height=“40″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=“1/4″][vc_team_member team_member=“256″][/vc_column][vc_column width=“3/4″][vc_column_text]

Know-how advokáta pri kúpe a predaji bytu

Povieme si aké najčastejšie chyby robia ľudia pri kúpe a predaji bytu, na čo si dať pozor a ako zrealizovať celý proces tak, aby ste sa zbytočne nevystavovali riziku. Pozrieme sa na zmluvu o prevode vlastníctva bytu očami právnika a ozrejmíme si vzťah medzi kupujúcim, predávajúcim a realitnou kanceláriou.

O rečníkovi

Právo vyštudoval na Právnickej fakulte Univerzity Komenského. V súčasnosti pôsobí ako advokát so sídlom v Bratislave. Právne služby a poradenstvo poskytuje vo všetkých základných odvetviach slovenského práva na celom území Slovenska. Počas svojej praxe nadobudol rozsiahle skúsenosti predovšetkým v oblasti práva nehnuteľností, pričom sa špecializuje na problematiku tzv. bytového vlastníctva. Svojich klientov zastupuje v nesporových ako aj sporových konaniach, vrátane agendy vymáhania pohľadávok.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]