Hot Yoga

//Hot Yoga
Hot Yoga2016-02-23T12:23:15+00:00

[vc_row][vc_column width=“1/1″][ultimate_spacer height=“40″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=“1/4″][vc_team_member team_member=“141″][/vc_column][vc_column width=“3/4″][vc_column_text]

Hot Yoga

Hot Yoga je moderné dynamické cvičenie, ktoré Vás dostane. Vychádza z klasickej hatha yogy. V USA sa horúca yoga, inak nazývaná aj Bikram yoga, stala populárnou už v 80.rokoch. Jej benefity objavila aj Madonna, Lady Gaga, George Clooney, Robbie Williams a ďalší. Do Európy prišla len pred pár rokmi a neustále si získava nových nadšencov. Po odcvičení lekcie sa cítíte ako znovuzrodení. Má silné detoxikačné účinky, tuky miznú a pôsobi pozitivne na psychiku.

O rečníkovi

S hot yogou sa prvý krát zoznámila v Austrálii. Pocit, ktorý po pár lekciách získala zanechal silné motivačné puto. Začala pravidelne navštevovať hodiny v USA a následne v Anglicku, kde pod dôsledným vedením uznávaného učitela yogy Jozefa Wiewela sa rozhodla, že bude toto zdraviu a duchu prospešné cvičenie učiť ľudí. V súčasností sa podielala na otvorení Dusha Studia v Banskej Bystrici, kde hot yogu precvičuje.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]